Menu

Vakmensen gezocht!

We leggen wijken aan, bouwen bruggen, richten parken in en vergroenen daken. Allemaal mensenwerk. Bij Wallaard krijgen we niks gedaan zonder onze vakmensen. Met Aannemersbedrijf, Groenvoorziening en Vegetatiedaken samen zijn we een team van ongeveer 150 collega’s. Een klein deel zit regelmatig op kantoor, en de meerderheid van onze collega’s is buiten, op de projecten. Daar ligt onze interesse: bij het eindresultaat. Bij onze zomer- en kerstborrels vieren we vaak dat collega’s 12,5 of zelfs 25 jaar in dienst zijn. Dat is het mooiste: lang, plezierig, goed samenwerken. 

Heel veel verschillend werk aan de winkel

We doen aanleg en onderhoud op enorm veel gebieden. Een uitdagend skatepark, een uitnodigende winkelstraat, bermen langs spoorlijn die plaats bieden aan planten en dieren, een groendak dat een historisch pand klimaatvriendelijk maakt. Zo veelzijdig als ons werk, zo veelzijdig zijn onze collega’s.

Wat wij bieden

Jezelf ontwikkelen

Bij een veelzijdig bedrijf horen veelzijdige collega’s. Elke collega mag cursussen doen om vakmanschap uit te diepen, kennis te vergroten, verantwoordelijkheden uit te breiden, en rijbewijzen te halen.

Goede voorwaarden

Bij Wallaard verdien je een goed salaris. In veel gevallen ga je op pad in een bedrijfswagen die je zelf in mag richten. Heb je ideeën over materieel of opleiding, dan is de kans groot dat we investeren.

Stage en leer-werk

We gaan graag met je aan de slag tijdens je opleiding op het VMBO, MBO of HBO. Je krijgt alles te zien wat bij de praktijk hoort, en je kunt jezelf ontdekken als vakman of -vrouw.

Onze vacatures

Bij Wallaard telt vooral wat je kunt. Ervaring gaat voor ons boven diploma’s.

Toon:

Groenvoorziening

Jij maakt het aan kant!

Om het echte zware werk te doen!

Een 'natuurlijk leider' dus!

Staat jouw perfecte baan er niet tussen? We vinden zeker iets voor je!