Menu

Machinist veegwagen

Houd jij de boel graag netjes? Ben je behendig, precies en kan je goed met machines overweg? Dan hebben wij een plek voor jou op een van onze moderne veegwagens. Als Machinist Veegwagen draag je bij aan schone straten op verschillende projecten in dorpen en steden door heel Nederland.

Allround machinist

Ook op zo’n mooie blauwe trekker, veegmachine of maaimachine rijden? Wij zoeken een allround machinist die op onze mooie groenprojecten komt werken! Een afwisselende job in de buitenlucht! Je gaat aan de slag op projecten in dorpen, steden, recreatiegebieden en langs het spoor. We werken door bijna heel Nederland, dus je komt nog eens ergens!

Meewerkend Voorman Groen

Vakmensen gezocht! Wij zoeken een meewerkend Voorman Groen die houdt van de natuur. Je geeft leiding bij ons aanleg- en onderhoudswerk in dorpen, steden, recreatiegebieden en langs het spoor. We werken door heel het land, dus je komt nog eens ergens!

Medewerker groen

Staat jouw perfecte baan niet tussen onze vacatures, maar heb je wel interesse om bij ons te werken? Wij staan altijd open voor nieuw talent! Stuur je open sollicitatie en laat ons weten wat je kan en wat je zoekt. We nemen elke sollicitatie serieus en we vinden bijna altijd een goede invulling voor open sollicitaties.

Ben je ZZP’er? Ook dan hebben we waarschijnlijk wel werk voor je. Met goede vakmensen werken we heel graag langdurig samen. Met sommige ZZP’ers werken we al tientallen jaren samen.