Menu

Groen-Uitvoerder Spoor

Wallaard Groen zoekt wegens uitbreiding van haar spoorprojecten een Groen-Uitvoerder Spoor. Wij gaan elke uitdaging langs het spoor aan, en jij zorgt voor de realisatie en het succes hiervan. We zijn inmiddels een gevestigde spooraannemer. We beheren en onderhouden het groen en de watergangen langs het spoor door Nederland en zorgen hiermee ervoor dat de treinen veilig kunnen blijven rijden!
Naast de spoorprojecten realiseert Wallaard Groen ook groene daken en daktuinen en we beheren groen voor gemeentes, bedrijven en instellingen. Lekker divers dus!
Wallaard Groen bestaat uit een gezellig team van gedreven en vakbekwame medewerkers met oog voor groen en de natuur. Samen met je collega’s zorg jij voor mooie, uitdagende en veelzijdige projecten. Heb jij praktisch inzicht, ben je gedreven, ben je gestructureerd en werk je graag zowel binnen als buiten? Dan ben je bij Wallaard Groen in de functie van uitvoerder op je plek!

European Tree Worker

Vakmensen gezocht! Wij zoeken een European Tree Worker die met ons wil zorgdragen voor de gezondheid van bomen. We krijgen steeds meer werk in boomverzorging, onder andere bij projecten in Breda, Vlaardingen en langs de sporen van Prorail. Daarom zijn we op zoek naar een teamplayer die het graag hogerop zoekt!

Machinist veegwagen

Houd jij de boel graag netjes? Ben je behendig, precies en kan je goed met machines overweg? Dan hebben wij een plek voor jou op een van onze moderne veegwagens. Als Machinist Veegwagen draag je bij aan schone straten op verschillende projecten in dorpen en steden door heel Nederland.

Allround machinist

Ook op zo’n mooie blauwe trekker, veegmachine of maaimachine rijden? Wij zoeken een allround machinist die op onze mooie groenprojecten komt werken! Een afwisselende job in de buitenlucht! Je gaat aan de slag op projecten in dorpen, steden, recreatiegebieden en langs het spoor. We werken door bijna heel Nederland, dus je komt nog eens ergens!

Uitvoerder Groen

Wij zoeken een Uitvoerder die er warm van wordt om groenprojecten naar een goed resultaat te leiden. We gaan elke uitdaging in de groene buitenruimte aan, en jij zorgt voor de realisatie en het succes hiervan. We realiseren groen, groene daken & daktuinen en we beheren groen voor gemeentes, bedrijven en instellingen. Daarnaast zijn we actief in het beheer langs diverse spoorwegen in Nederland, dus je komt nog eens ergens!