Menu

European Tree Worker

Vakmensen gezocht! Wij zoeken een European Tree Worker die met ons wil zorgdragen voor de gezondheid van bomen. We krijgen steeds meer werk in boomverzorging, onder andere bij projecten in Breda, Vlaardingen en langs de sporen van Prorail. Daarom zijn we op zoek naar een teamplayer die het graag hogerop zoekt!

Machinist veegwagen

Houd jij de boel graag netjes? Ben je behendig, precies en kan je goed met machines overweg? Dan hebben wij een plek voor jou op een van onze moderne veegwagens. Als Machinist Veegwagen draag je bij aan schone straten op verschillende projecten in dorpen en steden door heel Nederland.

Allround machinist

Ook op zo’n mooie blauwe trekker, veegmachine of maaimachine rijden? Wij zoeken een allround machinist die op onze mooie groenprojecten komt werken! Een afwisselende job in de buitenlucht! Je gaat aan de slag op projecten in dorpen, steden, recreatiegebieden en langs het spoor. We werken door bijna heel Nederland, dus je komt nog eens ergens!

Uitvoerder Groen

Wij zoeken een Uitvoerder die er warm van wordt om groenprojecten naar een goed resultaat te leiden. We gaan elke uitdaging in de groene buitenruimte aan, en jij zorgt voor de realisatie en het succes hiervan. We realiseren groen, groene daken & daktuinen en we beheren groen voor gemeentes, bedrijven en instellingen. Daarnaast zijn we actief in het beheer langs diverse spoorwegen in Nederland, dus je komt nog eens ergens!