Menu

European Tree Worker in Rucphen

Hé Rucphenaar, Heb jij groene vingers? Wallaard heeft de komende jaren veel boomonderhoud te doen in Rucphen: wij mogen zorgdragen voor de gezondheid van bomen in de gemeente. Daarom zoeken we een Boomverzorger die zich thuis voelt tussen hardwerkende medewerkers en een hecht en gezellig team! Leerlingen zijn ook welkom!

European Tree Worker in Breda

Hé Bredanaar, Heb jij groene vingers? Wallaard heeft de komende jaren veel boomonderhoud te doen in Breda: wij mogen zorgdragen voor de gezondheid van bomen in de gemeente. Daarom zoeken we een Boomverzorger die zich thuis voelt tussen hardwerkende medewerkers en een hecht en gezellig team! Leerlingen zijn ook welkom!

Werkvoorbereider Groen

Zorg jij vanaf dag één voor de juiste voorbereiding en ben je een kei in het organiseren van projecten? Wordt dan onze nieuwe Werkvoorbereider Groen!

Groen-Uitvoerder ProRail

Wallaard Groen is al ruim 20 jaar specialist in het beheren van het groen langs de spoorwegen in Nederland. De komende jaren hebben wij gegarandeerd grootschalige beheercontracten in het midden en westen van Nederland in onze portefeuille en hiervoor zijn wij op zoek naar een Uitvoerder die deze tot een succes kan brengen! Wordt jij enthousiast van het werken op en langs het spoor? Wordt dan onze nieuwe Groen Uitvoerder ProRail!

European Tree Worker

Vakmensen gezocht! Wij zoeken een European Tree Worker die met ons wil zorgdragen voor de gezondheid van bomen. We krijgen steeds meer werk in boomverzorging, onder andere bij projecten in Breda, Vlaardingen en langs de sporen van Prorail. Daarom zijn we op zoek naar een teamplayer die het graag hogerop zoekt!