Menu

Calculator GWW en civiele betonbouw

Aannemersbedrijf Wallaard zoekt een Calculator die zich thuis voelt in de grond-, weg- en waterbouw en die wel raad weet met betonwerk. Wij gaan elke uitdaging in de buitenruimte, groot en klein, aan, en jij zorgt voor de onderbouwing. We bouwen bruggen, kademuren, wegen, rioolsystemen en andersoortige beton- en staalconstructies in heel Nederland.
Heb jij praktisch inzicht, ben je vindingrijk en maak je scherpe calculaties? Dan kan je bij Wallaard veel plezier beleven!

Onderhouds-timmerman

Wij zijn aan het werven voor een onderhoudstimmerman op onze werf in Noordeloos. Als jij oplossingsgericht en zorgvuldig bent, dan is dit iets voor jou. Ervaring in onderhouds- en renovatie timmerwerk is gewenst om het terrein, onze gebouwen en het materieel zo goed mogelijk te onderhouden.

Werkvoorbereider Civiel

Aannemersbedrijf Wallaard is op zoek naar een Werkvoorbereider Civiel die verbindingen legt in de buitenruimte en tussen mensen. Als werkvoorbereider leg jij de basis voor onze grote en kleine projecten in de civiele betonbouw. Deze bestaan bij Wallaard uit bruggen, kademuren, betonconstructies en vlonders in heel Nederland.

Civiel Betontimmerman

Vakmensen gezocht! Wij zoeken een Betontimmerman die ijzersterk betonwerk mogelijk maakt. Een skatepark in Zutphen, een fietsenstalling in hartje Leiden – je komt ons betonwerk door heel Nederland tegen, dus binnenkort vertel je aan je kennissen: ‘daar heb ik aan gewerkt’.