Menu
Onderhouds-timmerman

Onderhouds-timmerman

Wij zijn aan het werven voor een onderhoudstimmerman op onze werf in Noordeloos. Als jij oplossingsgericht en zorgvuldig bent, dan is dit iets voor jou. Ervaring in onderhouds- en renovatie timmerwerk is gewenst om het terrein, onze gebouwen en het materieel zo goed mogelijk te onderhouden.

Werkvoorbereider Civiel

Werkvoorbereider Civiel

Aannemersbedrijf Wallaard is op zoek naar een Werkvoorbereider Civiel die verbindingen legt in de buitenruimte en tussen mensen. Als werkvoorbereider leg jij de basis voor onze grote en kleine projecten in de civiele betonbouw. Deze bestaan bij Wallaard uit bruggen, kademuren, betonconstructies en vlonders in heel Nederland.

Civiel Betontimmerman

Civiel Betontimmerman

Vakmensen gezocht! Wij zoeken een Betontimmerman die ijzersterk betonwerk mogelijk maakt. Een skatepark in Zutphen, een fietsenstalling in hartje Leiden – je komt ons betonwerk door heel Nederland tegen, dus binnenkort vertel je aan je kennissen: ‘daar heb ik aan gewerkt’.

Vakman grond-, weg- en waterbouw

Vakman grond-, weg- en waterbouw

Vakmensen gezocht! Wij zoeken een Vakman Grond-, weg- en waterbouw die met ons aan de weg wil timmeren. Je komt ons werk door heel Nederland tegen, dus binnenkort vertel je aan je kennissen: ‘daar heb ik aan gewerkt’.