Menu

Financieel Manager

Als Financieel Manager ben je verantwoordelijk voor een betrouwbare financiële administratie, projectcontrolling, periodeafsluiting, jaarafsluiting en bewaking van de financiële stromen van de Wallaard-bedrijven en gelieerde ondernemingen. Deze bedrijven worden aangestuurd door een directie en samen met hen maak je deel uit van het managementteam. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de personeels- en HR en ICT gerelateerde zaken.

Werkvoorbereider / Ontwerpleider Civiel

Zorg jij vanaf dag één voor de juiste voorbereiding en ben je een kei in het organiseren van projecten? Word dan onze nieuwe Werkvoorbereider/Ontwerpleider!

Reiniger Civiele Kunstwerken in Edam-Volendam

Gemeente Edam-Volendam beheert honderden civiele kunstwerken: grote objecten die bijdragen aan de bereikbaarheid en uitstraling. Dat zijn (monumentale) bruggen, sluizen, viaducten, werftrappen en meer. Die hebben aandacht nodig zodat ze vrij blijven van straatvuil en ongewenst groen. Daar kan jij voor zorgen!

Calculator GWW en civiele betonbouw

Aannemersbedrijf Wallaard zoekt een Calculator die zich thuis voelt in de grond-, weg- en waterbouw en die wel raad weet met betonwerk. Wij gaan elke uitdaging in de buitenruimte, groot en klein, aan, en jij zorgt voor de onderbouwing. We bouwen bruggen, kademuren, wegen, rioolsystemen en andersoortige beton- en staalconstructies in heel Nederland.
Heb jij praktisch inzicht, ben je vindingrijk en maak je scherpe calculaties? Dan kan je bij Wallaard veel plezier beleven!

Reiniger Kunstwerken

Wij zoeken per direct een Reiniger Kunstwerken om met de ‘spuitbus’ de blikvangers van de gemeente netjes te houden.