(0183) 581490 info@wallaard.nl

Wij zoeken per direct een Specialistisch Reiniger

Over de functie

Weet jij hoe je moet werken met een hogedrukreiniger, ben je graag in de buitenlucht aan het werk en hou je van afwisselend werk? Als specialistisch reiniger ben je dagelijks met een reinigingsbus op pad om voor onze opdrachtgevers diverse soorten objecten te reinigen in de openbare ruimte. Dit zijn onder andere grote en kleine bruggen, steigers, vlonders, tunnels en viaducten. Wij zoeken per direct een enthousiaste, zelfstandige medewerker die van aanpakken houdt. Wallaard heeft bij een aantal gemeenten onderhoudscontracten waarbij de hiervoor benoemde objecten gereinigd moten worden. Een van onze grootste opdrachtgevers in deze is de gemeente Utrecht.

Ter plaatse ben je het visitekaartje van de organisatie en kun je eventuele vragen over de werkzaamheden beantwoorden. Een klus is pas klaar, als jij en de klant tevreden zijn. De werkzaamheden zijn structureel en voor langere tijd.

Functie-eisen

  • Je bent in bezit van rijbewijs B.
  • Je hebt je VCA of je bent bereid om deze op korte termijn te halen.

Wat wij bieden

Een leuke, afwisselende functie voor langere tijd. Jouw salaris wordt bepaald op basis van de Bouw CAO. Bij goed functioneren bieden we je een vast contract aan.

Geïnteresseerd? Solliciteer direct!

Neem contact op met Rodney Heijmans
Bel: 06-5100035.
Stuur een appje.
Of mail: rodney@wallaard.nl

 Over Wallaard

Aannemersbedrijf Wallaard Noordeloos BV is een MKB-aannemersbedrijf gevestigd in Noordeloos Wij zijn actief in de grond-, weg- en waterbouw, civiele betonbouw, onderhoud aan civiele kunstwerken en groenvoorziening. Er werken ongeveer 100 medewerkers. Het werkgebied is met name randstad en de gemeentes rondom Noordeloos, kortom alles binnen een cirkel van 80-100 km rondom Noordeloos. Wallaard is een no-nonse bedrijf met korte lijnen en men houdt van aanpakkers die ervoor willen gaan.