(0183) 581490 info@wallaard.nl

Vakmensen gezocht! Wij zoeken een Betontimmerman die ijzersterk betonwerk mogelijk maakt. Een skatepark in Zutphen, een fietsenstalling in hartje Leiden – je komt ons betonwerk door heel Nederland tegen, dus binnenkort vertel je aan je kennissen: ‘daar heb ik aan gewerkt’.


Wat ga je doen:

Je maakt en stelt bekistingen voor heel veel verschillende toepassingen. Het kan ook zijn dat je met prefab betonnen vloerplaten of brugliggers bezig bent, of een onderstempelingsconstructie maakt. Zo vroeg in het project zie je funderingen, wanden en vloeren, maar wij praten liever over wat het eindresultaat wordt: een skatepark, fietsenstalling, kademuur, een brug of een modern plein in het hart van de stad. In jouw werk krijg je aanzienlijke verantwoordelijkheid aangezien de rest van de bouwwerkzaamheden pas kunnen beginnen als de fundering gefabriceerd is. Dat geldt voor kleine, rechttoe-rechtaan-werken net zo goed als voor complexe meerjarige projecten.

Hoe wij erin staan:

Bij Wallaard zijn we doeners, en we staan voor ons werk. We houden van vakmensen. Het eindresultaat is wat telt: kwaliteit, op tijd, en een goede relatie met de opdrachtgever. We denken in mogelijkheden: ‘kan niet bestaat niet’. We vieren het ook graag als het werk goed gaat.

Hoe jij erin staat:

Je houdt van buiten werken. Je houdt je hoofd erbij als er mensen op je vingers kijken. Je houdt van goed werk, en je bent pas tevreden als het echt af is. Je staat voor wat je zegt, en je zegt zeker ook waar je voor staat.

Wat we van jou vragen:

 • Werkervaring als betontimmerman of interesse om in het vak aan de slag te gaan. 
 • Dat je vloeiend Nederlands spreekt.
 • Het is mooi meegenomen (maar niet vereist) als je een rijbewijs BE (aanhanger) hebt.
 • Je hebt je VCA of je bent bereid om deze op korte termijn te halen.

Wij bieden jou:

 • Een leuke, afwisselende fulltime baan als Civiel Betontimmerman (40 uur per week).
 • Een goed salaris op basis van de Bouw-CAO en jouw ervaring.
 • We werken graag langdurig met onze mensen. Bij goed functioneren bieden we je een vast contract aan.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een door jou in te richten bedrijfsbus.
 • Mogelijkheid om diploma’s en certificaten te halen en door te groeien.
 • Uitstekend materiaal om veilig te werken.

Geïnteresseerd? Solliciteer direct!

Neem contact op met Rodney Heijmans
Bel: 06-51000035.
Stuur een appje.
Of mail: rodney@wallaard.nl

 Over Wallaard

Wallaard Noordeloos staat klaar voor elke uitdaging in de buitenruimte – boven of onder de grond. Wij werken in de grond-, weg- en waterbouw, civiele betonbouw, onderhoud aan civiele kunstwerken en groenvoorziening. We zijn met ongeveer 100 collega’s en dan is er nog ons netwerk waar we intensief mee samenwerken. Het werkgebied is met name randstad, met een cirkel van 80-100 km rondom Noordeloos. Wallaard is een no-nonse bedrijf met korte lijnen en we houden van aanpakkers die ervoor willen gaan.