(0183) 581490 info@wallaard.nl

Aanleg en onderhoud van openbaar groen

Wallaard Groen heeft een duidelijke keuze gemaakt om geen ontwerper te zijn. Haar specialisatie van het beheer en onderhoud kenmerkt zich door de enorme diversiteit van haar dienstverlening ten aan zien parken, plantsoenen, recreatiegebieden, het groen in woonwijken, vijvers en bedrijfs- en kantoortuinen. Ook de aanleg en het herstel van speelweiden en speelvoorzieningen behoort tot onze werkzaamheden.

Wij hebben reeds veel belangstelling gekregen met toonaangevende projecten. Zo hebben wij o.a. met veel succes de volgende projecten gerealiseerd:

  • Landscheidingsweg te Wassenaar
  • IJburg Amsterdam
  • Bomensnoeien en -kap voor ProRail
  • Baggerwerk voor ProRail
  • Groenonderhoud van diverse wijken in Rotterdam

Ook als partner voor het (ecologisch) groenbeheer staat Wallaard Groen gesteld, zo vindt u alle onkruidbeheersingssystemen (heetwater, borstelen, detectiespuiten etc) in onze dienstverlening terug.

Het personeel voert veel z.g.n. bulkwerk uit, het bezit daarnaast ook veel kennis en capaciteit binnen het maaibeheer (zowel vlakgazon als de ruwe berm). De eigen bomendienst (European Treeworkers) verzorgt niet alleen de ideale groeiplaats, maar ook de bomen op latere leeftijd. Wij beschikken over een modern machinepark, waaronder maaiers, trekkers, versnipperaars en een eigen Ravo 540 veeg/borstelmachine.

Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op!