(0183) 581490 info@wallaard.nl

Een schone straat vergt regelmatig werk: vallend blad, onkruid, bloesem, zand, stof en straatvuil duiken telkens weer op. Op meerdere plekken in Nederland houden wij de zaak schoon en netjes. Dat doen we vanaf nu extra snel, geruisloos en goed met onze nieuwe Ravo veegmachine. 

Meteen in meerdere gemeentes aan de slag
‘We hebben meerdere werken waar we veegwerk doen, dus deze nieuwe aanwinst komt als geroepen’. Roland van Sabben, werkvoorbereider/calculator bij de Groenvoorziening, weet wel raad met de nieuwe machine. In de gemeente Vlaardingen doen we frequent veegwerk als onderdeel van integraal onderhoudsbestek. Maar ook in Rotterdam, bij de HSL en in Kennemerland gaat deze machine aan de slag.

Op alle vlakken beter
Wilbert van Boxtel is één van de bestuurders van de nieuwe veegmachine. ‘Hij heeft de vuurdoop al gehad, en het was even wennen, maar al gauw genieten. Een wereld van verschil met de oude: hij is veel stiller, ik zit er comfortabeler in, de bediening is gemoderniseerd, en er zit een camera bij de zuigmond. Daardoor gaat het beter, veiliger en plezieriger. Met een goeie ploeg handwerkers rij je in één keer de straat schoon.’

Klassiek en hardstyle
Ook een belangrijk detail voor Wilbert: de geluidsinstallatie in de nieuwe machine. ’Op maandag begin ik op het gemak, met klassieke muziek. Vrijdagmiddag knal ik de week uit met hardstyle.’

Schoon machinepark
Wallaard besteedt veel aandacht aan het machine- en wagenpark. Steeds meer wordt elektrisch, en deze nieuwe Ravo heeft een Euro VI keurmerk. Dat is de laatste standaard voor machines die op brandstof werken, met de laagste uitstoot van roetdeeltjes en stikstofoxiden.