(0183) 581490 info@wallaard.nl

Skatevoorzieningen

Veelzijdigheid is ons specialisme klinkt ook hier door. Bij de aanleg van skatebanen is het namelijk de kunst om de diverse onderdelen op een dusdanige manier aan elkaar te koppelen zodat een mooie ‘flow’ ontstaat.

Of het nu gaat om het in vorm brengen van de polystyreen funderingen, het stellen van (corten)stalen onderdelen of het afwerken van het betonoppervlak, alles wordt bepaald door de kundigheid en creativiteit van de medewerkers.

Om zo goed mogelijk te voldoen aan de wensen van de skaters, wordt grote aandacht besteed aan bovengenoemde aspecten. Gaat het om het bouwen van een pool, het stellen van een coping of de bouw van een cradlle, alles wordt in het werk gesteld om de skaters de “vette tricks” te kunnen laten maken.

Door de opgedane ervaringen bij de aanleg van de skatebaan op het Malieveld in Den Haag en bij de aanleg van het Skatepark Leesten-Oost te Zutphen, zijn wij in staat om maximaal aan de wensen van de skaters te voldoen. Dit blijkt bovenal uit de vele positieve reacties die wij van de skaters hebben mogen ontvangen.

Wilt u meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op!