(0183) 581490 info@wallaard.nl

Afgelopen week beleefde Michael van de Berkt, ‘de knapste man van Wallaard’, zijn 25-jarige jubileum bij het bedrijf. En dat vierden we! Vanwege de corona-regels werd het zelfs dubbel feest: op donderdag kwam de ene helft, en op vrijdag de andere helft van het personeel langs om het glas te heffen. In zijn twee en een half decennium bij Wallaard, profileerde Michael zich als een extreem harde werker. Met succes: hij klom op tot directeur van het aannemersbedrijf.

Zijn vele uren op kantoor en bij de werken, gaven ruim voldoende tijd om bijzondere gewoonten en uitspraken op te merken. Daarmee werd hij, bij de viering van afgelopen week, nog eens uitgebreid gefeliciteerd. Cateraar Elco werd gevraagd om decoratie die ze nog niet eerder hadden gebruikt: bloemkolen – Michael’s lievelingseten. Ook zijn graag gebruikte tegeltjeswijsheden waren eens na te lezen op een metersgroot doek.

Naast Michael zelf, werden ook vrouw Linda en dochter Merel flink in het zonnetje gezet, zowel door de personeelsvereniging als rechtstreeks vanuit het bedrijf. ‘Van mij hoefde dit allemaal niet: het is leuker om te geven dan om te krijgen’, liet van de Berkt weten. ‘Maar nu we er toch zijn, is het wel érg gezellig zo!’ Verder liet hij weten dat hij er graag nog eens 15 jaar aan vast knoopt, in de hoop het werk eindelijk eens af te krijgen. Het werden twee prachtige dagen, als bekroning voor 25 prachtige jaren.