(0183) 581490 info@wallaard.nl

‘Kan niet bestaat niet’. Spreek eens met Aco of Frieda Wallaard, en de kans is groot dat je deze uitspraak hoort. Deze decembermaand werd die uitspraak beproefd. Een jarenlange traditie, de feestelijke afsluiting van het kalenderjaar, dreigde door Corona niet door te gaan. Dat was hun eer te na. Met vereende krachten werd het jaar dus alsnog groots afgesloten, met een zeer plaatselijke sneeuwbui en een kerstpakket voor iedereen. 

Passanten zagen het al van verre: op 18 december was de omgeving Noordeloos een beetje van streek. Rare weerkundige fenomenen. Een zeer plaatselijke file op de parallelweg van de Provincialeweg. En een zeer jolige, Kerstachtige stemming in die file. Alle collega’s en vrienden van de Wallaard BV’s waren uitgenodigd om langs te komen, en ze werden letterlijk en figuurlijk eens flink in de watten gelegd. Want op het bedrijfsterrein liepen kerstelfjes rond, er woedde een sneeuwstorm en er was een heuse ‘Kerst drive-through’ opgezet. Daar werd Jägermeister geserveerd voor de bijrijders, iets warms voor de bestuurders, en een broodje Unox voor iedereen. Zelfs de Kerstman was hoogstpersoonlijk aanwezig om kerstmutsen uit te delen. Hij liet zich ontvallen dat hij bang was om Tozo aan te moeten vragen, maar dat was nu ook meteen van de baan.

De feestelijke drive-through bleek meerdere stations te kennen. Bij de volgende stop waren directeuren Rodney Heijmans, Michael van de Berkt en Rutger Graaf paraat. Ze deelden kerstpakketten uit aan iedereen die langs kwam. Ook organiseerden ze een verloting met 100% kans op prijs. Het ritje door de drive-through duurde misschien maar 10 minuten, en dat bleek genoeg tijd om écht dat feestelijke eindejaarsgevoel te krijgen. Het bewijs is weer geleverd: ‘Kan niet bestaat niet’ gaat nog altijd op in Noordeloos!