(0183) 581490 info@wallaard.nl

Werken in dichtbevolkte gebieden brengt constant nieuwe uitdagingen met zich mee. Bij elk werk moeten we voldoen aan een fors pakket eisen rondom geluid, leefbaarheid en bereikbaarheid. Alles moet zo veel mogelijk door kunnen gaan terwijl wij werken. Om zulke uitdagingen een stap voor te zijn, investeren we in ons personeel en ons materieel. Met trots tonen we onze nieuwste duurzame ‘collega’: de Giant G2200E X-tra elektrische laadschop. 

Meteen aan de slag
De nieuwe CO2-neutrale machine vervangt onze oude, diesel-aangedreven versie. De laadschop is meteen aan de slag gezet voor het spierballenwerk bij onze werken in Den Haag: De Plaats, World Forum en het Groenewegje. Dat is een heel andere beleving: het zware werk verloopt nu geluidloos en zonder uitstoot. Van onze mensen ter plekke vereist een net iets andere werkwijze, want de batterij moet natuurlijk worden opgeladen.

Verduurzaming van ons materieel
Ons blauwe materieel is aan een verduurzamingsslag bezig. Het is steeds vaker elektrisch, geruisloos en Co2-neutraal. Zo hebben we een serie elektrische trilplaten en -stampers, een drietal elektrische auto’s, en nu dus de elektrische laadschop. Het elektrische materieel vervangt telkens de brandstof-aangedreven varianten.