Bouwbedrijf Wallaard Noordeloos B.V.

Bouwbedrijf Wallaard is gespecialiseerd in projecten op het gebied van beton- en utiliteitsbouw. Ons bedrijf maakt deel uit van Beheersmaatschappij Wallaard Noordeloos B.V., een groep van bedrijven met name actief in de GWW- en groensector. Door nauwe samenwerking kunnen wij een breed scala van opdrachten aan, hetgeen opdrachtgevers voordelen biedt.

Of het nu gaat om de nieuwbouw en renovatie van rioolgemalen, of het onderhoud aan woonwagenlocaties in de breedste zin van het woord, of het bouwen van sanitair- of bergingsunits of het onderhoud aan de woonwagens zelf als leiding- en schilderwerk, voor alles kunt bij ons terecht.

Het onderhouden van woonwagenlocaties behelst het civieltechnisch en bouwkundig onderhoud aan woonwagenlocaties. Van het ophalen van straatwerk, het verrichten van aanpassingen in het kader van de Wet Voorziening Gehandicapten, elektriciteitsstoringen tot aan verstoppingen toe, alles wordt door Wallaard verzorgd. Ook hier geldt; via één aanspreekpunt is alle kennis beschikbaar.

Een ander bijkomend aspect van het onderhoud is het moveren van woonwagens, wat door ons als totaalpakket wordt verzorgd; van het hijsen en transporteren van de woonwagens tot en met het plaatsen en aansluiten er van.

Daar Bouwbedrijf Wallaard Noordeloos B.V. gelieerd is aan Aannemersbedrijf Wallaard Noordeloos B.V. en al haar projecten binnen het aannemersbedrijf uitvoert verwijzen wij voor verdere informatie naar de pagina’s van ons zusterbedrijf.